ŠESTA LIČNA: Ima li srećnog kraja za Zvezdu? | S3 E37

Објављено 23 апр 2021
Izuzetno mučna sezona Crvene Zvezde u Evroligi se završila, ali avanturama nije kraj. Dobrim partijama u finišu jadranske lige, Zvezda je stigla do pol pozicije za ABA plej-of, čiji bi srećni završetak garantovao novim plasmanom u EL.
Sa Milošem je tu stalni gost Nikola Stojković, koji je uvek deo diskusije kada se priča o crveno-belima. Njih dvojica će zajedno analizirati turbulentni finiš, u kojem će Dejan Radonjić imati priliku da osvoji svoj četvrti naslov ABA prvaka.
Crvena Zvezda je imala jednu izuzetno tešku sezonu u Evropi, koja je presečena na pola raskidom saradnje sa Sašom Obradovićem. Ovaj dugo iščekivani “brak” nije potrajao, i uprava kluba se krajem decembra okrenula “proverenom rešenju” u vidu Dejana Radonjića. Kada su Nikola i Miloš poslednji put pričali o Zvezdi, razmatrali su scenarije po kojima Obradović može da “spase” sezonu. Do toga ipak nije došlo.
Novi-stari trener Radonjić nasledio je roster sa starim znancima poput Simonovića, Kuzmića, Lazića i Dobrića, koji su pod njegovim vođstvom “procvetali” i počeli da igraju kvalitetnu košarku. Pogotovo je impresivno gledati Dobrića u drugom delu sezone - levoruki šuter postao je jako pouzdano oružje u Zvezdinom napadu, uz odlične procente šuta za tri poena.
Pored analize igračkog kadra, Nikola i Miloš se takođe bave pogledom u budućnost. Pred Radonjićem i njegovim štabom je na pomolu potencijalno burno leto, a klubu sledi kadrovska rekonstrukcija bez obzira na evropski angažman najesen. Do promena će svakako doći, a akteri podkasta se trude da predvide ko bi mogao da ostane, a ko da potraži novu sredinu.
Ovaj podkast vam služi kao idealan uvod za konačni rasplet na Jadranu - nakon slušanja, bićete sigurno upućeniji u Zvezdine šanse da takmičenje okonča na prvom mestu, čemu se armija navijača svakako nada.
Ne propustite ni ovu epizodu Šeste Lične!
#šestalična #mondopodcast #nikolastojković
Mondo Guglali Smo playlist 👉 bit.ly/MondoGuglaliSmoPlaylist
Mondo Reakcije playlist 👉 bit.ly/MondoReakcijePlaylist
Mondo InŠtagram playlist 👉 bit.ly/MondoInstagramPlaylist
Mondo Podcenjeno / Precenjeno 👉 bit.ly/POTCENJENO-PRECENJENOP...
Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos
OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
Hvala unapred, mondo.rs
Pratite MONDO na društvenim mrežama:
APPLE PODCASTS 👉 apple.co/2E4eP26​​​​​​
GOOGLE PODCASTS 👉 bit.ly/2PQl3Fs​​​​​​
SPOTIFY 👉 spoti.fi/3gZ1pTL
Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
MondoSport RScycle 👉 bit.ly/MONDORSSportRScycle
MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
MondoOna RScycle 👉 bit.ly/MondoOnaRScycle

Коментара